Till Kassan 0 :-
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Total Quartz Ineo Long Life 5W-30 5L

Den nya generationens low SAPS-motorolja med speciell formulering för att uppfylla de tekniska kraven för fordon från Volkswagen Group.

Mycket högteknologisk prestanda optimerar funktionen för avgasrenande system, som t.ex. partikelfilter.

Motorolja som passar alla bensin- och dieselmotorer, inklusive de allra senaste och särskilt de som uppfyller utsläppsnormen Euro V. Den här motoroljan optimerar avgasrenande system, särskilt partikelfilter (PF).

Motoroljan är lämplig för mycket krävande körning (sportig körning, upprepade starter, stadstrafik och motorvägskörning).
395 :-
-+

Produktdetaljer

Den nya generationens low SAPS-motorolja med speciell formulering för att uppfylla de tekniska kraven för fordon från Volkswagen Group. Mycket högteknologisk prestanda optimerar funktionen för avgasrenande system, som t.ex. partikelfilter. Motorolja som passar alla bensin- och dieselmotorer, inklusive de allra senaste och särskilt de som uppfyller utsläppsnormen Euro V. Den här motoroljan optimerar avgasrenande system, särskilt partikelfilter (PF). Motoroljan är lämplig för mycket krävande körning (sportig körning, upprepade starter, stadstrafik och motorvägskörning).

Mer information

Artikelnr 181712
Information Total longlife 5w30
Originalnummer 181712
Antal per förpackning Hittar du inte det du söker? Skicka reg nr samt vilken del du söker till info@caravanbutiken.se
Lagerstatus Web lagret 1-4 dagar
Övrrig leverantör 181712
Typ Helsyntet
Storlek 5L