Till Kassan 0 :-
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Svetsning- och lödning

9 artiklar

per sida
 1. Multilödset Rimac

  Multilödset i proffskvalitet. 8 delar. Piezotändning.

 2. Lödvatten Bera

  Koncentrerat, garanterat syrafritt. Ger en vacker, blank lödning på zink, mässing, koppar, järn och stål. Kan spädas med vatten upp till 4 gånger. 1 liter flaska

 3. Tennspacklare

  Ett utmärkt hjälpmedel vid allt arbete med karosseritenn. Tillverkad av kvistfri vitbjörk.

 4. Lödtenntråd

  Löder alla metaller utom aluminium. Hartsfylld. Legering 50 tenn/50 bly. 3,5 m/1 mm.

  8-284001

 5. Svetshandske strl 10 Soft Touch

  Svetshandske tillverkad i getskinn av högsta kvalitet, med ovanhand och krage i nötspalt. Ofodrad. Handsken är sydd med stark och värmetålig kevlar® tråd med dubbla sömmar på utsatta ställen. Extra förstärkningar både i tumgrepp och för hela pekfingret för ökad livslängd. Över handleden sitter en elastisk söm som gör att handsken sitter bättre och säkrare på handen. Getskinn är både tunt, mycket smidigt och slitstarkt medan ovanhanden i nötspalt ger extra värmetålighet. Kat 2.

 6. Induktionsvärmare Rimac

  Bärbart multiverktyg för uppvärmning av t.ex. bult, skruv och mutter vid reparations- och underhållsarbeten. Levereras i praktisk väska med 3 st värmespiraler; 15 mm, 19 mm samt flexibel längd 800 mm. Två fläktar för kylning, vid strömkällan och på handtaget.

 7. Skärvätska CRC Supercut II 300 ml

  Aerosol. Skär- och gängvätska. Avkyler och smörjer, lämnar en bra bearbetningsyta. För alla metaller och speciellt för svårbearbetbara metaller och specialmetallegeringar såsom aluminium och rostfritt stål. Användningsområden: metallbearbetning t.ex. gängning, skärning, borrning och gravering.

9 artiklar

per sida