Till Kassan 0 :-
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Presenningar

6 artiklar

per sida
 1. Presenning 9 X 15 m

  KING Presenning har många användningsområden och är tillverkade av glasfiberförstärkt polyeten. Förstärkta sömmar i kanterna och öljetter med 1-meters intervall. Samtliga presenningar är UV-skyddade. Area 135m², styrka 120 g/m².

 2. Presenning 3 X 5 m

  KING Presenning har många användningsområden och är tillverkade av glasfiberförstärkt polyeten. Förstärkta sömmar i kanterna och öljetter med 1-meters intervall. Samtliga presenningar är UV-skyddade.

 3. Presenning 4 X 6 m

  King presenning har många användningsområden och är tillverkade av glasfiberförstärkt polyeten. Förstärkta sömmar i kanterna och öljetter med 1-meters intervall. Samtliga presenningar är UV-skyddade. Area 24m², styrka 120 g/m².

 4. Presenning 5 X 7 m

  King presenning har många användningsområden och är tillverkade av glasfiberförstärkt polyeten. Förstärkta sömmar i kanterna och öljetter med 1-meters intervall. Samtliga presenningar är UV-skyddade.

 5. Presenning 6 X 10 m

  KING Presenning har många användningsområden och är tillverkade av glasfiberförstärkt polyeten. Förstärkta sömmar i kanterna och öljetter med 1-meters intervall. Samtliga presenningar är UV-skyddade. Area 60m², styrka 120 g/m².

 6. Presenning 8 X 12 m

  KING Presenning har många användningsområden och är tillverkade av glasfiberförstärkt polyeten. Förstärkta sömmar i kanterna och öljetter med 1-meters intervall. Samtliga presenningar är UV-skyddade. Area 96m², styrka 120 g/m².

6 artiklar

per sida