fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'Search'); fbq('track', 'AddToCart'); fbq('track', 'Purchase', {value: '1.00', currency: 'USD'});
Till Kassan 0 :-
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Däckmaskiner

Artiklar 1 till 15 av totalt 19

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 1. Sicam - Däckmonteringsmaskin, chockluftare 101 Economy

  Chockluftare med 20-literstank. Praktiskt handtag. Vikt 13 kg.

 2. Sicam - Däckmonteringsmaskin, chockluftare Bead Bazooka

  Chockluftaren kombinerar en unik och snabb luftutlösningsteknik med en låg vikt! Den starka luftströmmen från 9-literstanken lyfter däcken mot fälgen i samband med luftpåfyllningen. Även svårhanterade däck sluter tätt mot fälgen med en knapptryckning.

 3. Sicam FALCO AL 520 - Däckmonteringsmaskin

  Automatisk däckmonteringsmaskin för fälgar med en diameter på 10"-23" och en bredd på 3"-14". Maximal diameter på hjul är 1000mm.

  Monteringstornet är fällbart, i version R är tornet höjbart. På de versionern som klorna är utrustade med chockluft sker luftpåfyllning med fotpedal så båda händerna är fria. Maskinen har 2 hastigheter på monteringsbordet. För att underlätta montering av lågprofildäck kan den utrustas med en Tecnoroller SL.

  Denna monteringshjälp klarar av arbete på olika modeller av Run Flat däck och även PAX-hjul. Maskinen kan även utrustas med adapters för olika fälgstorlekar, MC eller 8 tums fälgar. Falco AL520 levereras med plastskydd för klor och monteringshuvud.

  Det finns även ett monteringshuvud helt i plast att komplettera med. För att underlätta för användaren och undvika ryggproblem kan denna maskin även utrustas med däcklyften SIDELIFT.

 4. Sicam FALCO AL 530 ITR - Däckmonteringsmaskin

  Falco AL 530 ITR är gjord för att byta stora däck. Monteringsbordet är lågt för att enkelt placera hjulet i maskinen och tornet är tvådelat för bredder upp till 14” och fastsättningen upp till 30” i diameter. 2 hastigheter på rotationen. Inbyggd chockluftare.

Artiklar 1 till 15 av totalt 19

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2