fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'Search'); fbq('track', 'AddToCart'); fbq('track', 'Purchase', {value: '1.00', currency: 'USD'});
Till Kassan 0 :-
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Däck och fälg

7 artiklar

per sida
 1. Däckglans 600 ml - Motip

   Däckglans för att intensifiera färgen på bildäck. Skyddar mot väderpåverkan och ger ett glansigt resultat. Innehåller silikoner och är pH-neutral.

 2. Däckrengöring 500 ml Northern Lights

  Northern Lights Auto Refinish däckrengöringsmedel.
  Tvätta däcket och sedan bred ut däckrengöringsmedlet med microfiberduk eller svamp. Avlägsnar effektivt vägsalt, asfalt, tjära, olja, fett och trafikfilm.

 3. Fälgborste kombi - Kungs

  Fälgborste Kombi har två borstdelar, den ena för att rengöra plana ytor och den andra konade borstdelen för att du lätt skall komma åt alla skrymslen på din fälg. Utformningen och den unika vinkeln på det greppvänliga och ergonomiska skaftet gör att du arbetar säkert med Fälgborste Kombi.

 4. Fälgborste med långt skaft - Kungs

  Fälgborsten har en rund borstsättning. Den runda borstsättningen gör det lätt att komma åt alla skrymslen på din fälg. Utformningen och den unika vinkeln på det greppvänliga och ergonomiska skaftet gör att du arbetar säkert med fälgborsten.

   

 5. Fälgrengöring 500 ml Northern Lights

  Northern Lights Auto Refinish Fälgrengöring rengör ytan effektivt från t ex bromsdamm, olja o dhyl. Rekommenderas inte på ren aluminiumyta. 

 6. Fälgsvamp - Kungs

  Till aluminiumfälgar, kofångare och andra rostfria ytor. Storlek 11 x 8 x 2,5 cm.

 7. Stor fälgborste 110 x 230 mm Vikan

  Specialborste med vattengenomsläpp för rengöring av fälgar på bussar och lastbilar. Storlek 110x230 mm.

  8-321425

7 artiklar

per sida