Till Kassan 0 :-
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Kemikalier

Artiklar 1 till 15 av totalt 148

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. STORPACK 12 ST Bromsrengöring proffs 600 ml SJD Brake cleaner

  Rengöringsmedel universal för broms och koppling, baserad på ett organiskt lösningsmedel, för enkel borttagning av fett, olja och annan fet smuts. Avfettning av bromsskivor, kopplingar, bromstrummor, bränslepumpar, redskap och rengöring av metalldelar i motorn. Lämnar en ren och torr yta.
 2. Motorfärg Röd Hagmans 400ml

  Hagmans Motorförg Färg: Röd Innehåll [ml]: 400 Värmetålig färg för målning av motorer, Klarar 120°.
 3. Golvrengöring 4L Hagmans

  Hagmans Golvtvätt Innehåll (liter): 4 Hagmans Golvtvätt är ett effektivt alkaliskt rengöringsmedel för golv. Används som rengörning innan målning eller ommålning men även för underhållsstädning. Avlägsnar effektivt olja, fett, smuts mm.
 4. Sonax ProfiLine Strålkastarpolish

  Specialpoléring för strålkastare och lyktglas. Använd Headlight Protection efter poléring! Innehåll [ml]: 250 Headlight Polish är ett oerhört starkt polérmedel anpassat för strålkastare. Fräschar upp gulnade och matta lyktglas av plastmaterial. Tar bort mindre och medelstora repor och återskapar materialets utsprungliga klarhet.. Är helt dammfri och strålkastarna behöver ej efterpoleras. Ger en oerhörd klar yta. För bästa effekt rekommenderas en polerskiva som har effekten att ihop med polérmedel kunna avverka tydliga repor. För poléring med maskin.
 5. Multispray Universalspray SJD Proffs

  Multi-spray 500 ml är ett universalsmörjmedel för flertalet ändamål. Rengör, löser och smörjer. Lämnar en tunn oljefilm som skyddar mot korrosion och slitage på ett effektivt sätt.
 6. Loctite Super Glue brush-on 5gr

  Applikator med pensel.Universellt snabblim, metall, porslin, plast, gummi, läder och trä.

 7. CorroProtect Superlim Gel 3g

  Limmar textil, vinyl, trä, metall, plast, läder, keramik, kork m.m. Ett cyanoakrylatlim som inte rinner och ger en stark limfog sekundsnabbt

 8. Loctite Super Glue Control

  Högpresterande snabblim i unik användarvänlig förpackning. För hårda material med vågräta ytor.

 9. Loctite Super Glue gel 3gr tub

  Gummiförstärkt snabblim som ger en flexibel, stark och fuktbeständig limfog. Limgel för lodräta ytor och sugande och porösa material. Klarar vibrationer

 10. Loctite Super Glue 3gr tub

  Ett starkt universellt snabblim som limmar de flesta material på några sekunder. Lämplig för hårda material med vågräta ytor. Spetsigt munstycke för exakt dosering.

 11. Loctite Power Epoxy Uni. Tub 22ml

  Snabbhärdande 2-komponents allroundlim. Tål stora påfrestningar. Limmet är färglöst

  8-305119

 12. Permatex Ultra Bond superlim 5gr Corro Protect

  Ett cyanoakrylatlim som ger en stark limfog sekundsnabbt. Limmar textil, vinyl, trä, metall, plast, läder, keramik, kork mm

  8-89071

 13. Kontaktlim 50ml Corro Protect

  Bildar en stark och permanent limfog. Lämpad för föremål som är svåra att lägga i press. Limmar plast, metall, gummi, trä, läder, uretan m.m. God värmetålighet upp till 70° C.

  8-89075

 14. Snabbtitt
  Nyhet!

  Karosserispraylim 400ml Loctite 3923

  För limning av textil, skumgummi, innertak, isoleringsmattor m.m. Snabblimmande.

 15. Loctite Super Glue 5gr flaska

  Ett starkt universellt snabblim som limmar d flesta material på några sekunder. Lämplig för hårda material med vågräta ytor. Spetsigt munstycke för exakt dosering

  8-305130

Artiklar 1 till 15 av totalt 148

per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3