fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'Search'); fbq('track', 'AddToCart'); fbq('track', 'Purchase', {value: '1.00', currency: 'USD'});
Ring oss 0220 715 120

Till Kassan 0 :-
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Stereos

6 artiklar

per sida
 1. Philips GoGear Raga MP3 2GB svart

  Liten och smidig MP3-spelare med laddbart batteri. Perfekt för löprundan, i garaget eller i bilen - Superenkel att använda!

  (OBS! - BEGRÄNSAT ANTAL) 

 2. SONY - Bilstereo CDXG1100U/1200U

  Ta kontroll över din bilstereo med den här cd-receivern och få 55 W x 4 maximal uteffekt för cd-skivor och mp3-filer. Anslut snabbt till din smartphone eller Walkman® via USB för att uppleva alla dina favoritlåtar med ljud som fyller hela bilen. Belysningen gör den enkel att använda i mörker, och med Mega Bass får du bra gung.

 3. SONY - Bilstereo DSXA200UI

  Med DSX-A200UI får du fler sätt att lyssna på dina favoritlåtar medan du är ute och kör. Bekvämt placerade framåtriktade USB- och AUX-ingångar gör anslutningen av musikspelare och iPod enkel och snabb, medan LCD-skärmen med hög kontrast ger förbättrad visning med 5 gånger högre kontrast och bredare visningsvinkel än vanliga skärmar.

 4. SONY - Bilstereo med Bluetooth och NFC

  MEX-N5100BT är en modern bilstereo med mängder av smarta funktioner. Ett bra alternativ för dig som vill ha god ljudåtergivning och smidiga anslutningsmöjligheter som Bluetooth med NFC. Bilstereon har en högsta uteffekt på på 4x55 Watt och tillgång till 3 lågnivåutgångar om du vill ansluta ett externt slutsteg för extra kraft.

 5. SONY - Bilstereo med Bluetooth, USB- och AUX-ingång, DSXA400BT

  DSX-A400BT Kom åt hela musikbiblioteket på resan med den här smartphonevänliga receivern med en DIN-utgång. Anslut mobilen på några sekunder via Bluetooth® eller USB och få fylligt ljud tack vare avancerad ljudteknik och kraftfull 4 x 55 W förstärkning.

6 artiklar

per sida