fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'Search'); fbq('track', 'AddToCart'); fbq('track', 'Purchase', {value: '1.00', currency: 'USD'});
Ring oss 0220 715 120

Till Kassan 0 :-
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Högtalare

6 artiklar

per sida
 1. SONY - Tvåvägshögtalare, 4 ”, 30/210 W

  Få större ljud i bilen med de här små men kraftfulla tvåvägshögtalarna. Kombinationen med en woofer och en balanserad dome-tweeter ger ljud med fullständigt frekvensomfång som fyller hela bilen. Ljudet är klart även vid höga volymer tack vare effekt med hög prestanda.

 2. SONY - Tvåvägshögtalare, 5,2”, 30/230 W

  Blås liv i ljudet i bilen med de här tvåvägs koaxialhögtalarna. Kombinationen med en woofer och en balanserad dome-tweeter ger ljud med fullständigt frekvensomfång som fyller hela bilen. Ljudet är klart även vid höga volymer tack vare effekt med hög prestanda.

 3. SONY - Tvåvägshögtalare, 6,5”, 40/260 W,

  Med de här tvåvägshögtalarna kan du få ut mer från musiken i bilen. Kombinationen med en woofer och en balanserad dome-tweeter ger ljud med fullständigt frekvensomfång som fyller hela bilen. Ljudet är klart även vid höga volymer tack vare effekt med hög prestanda.

 4. SONY - Tvåvägshögtalare, 6”x9”, 50/420 W,

  Få kraft i varje spår med de här stora tvåvägshögtalarna. Kombinationen med en MICA-matriswoofer och en kontweeter ger ljud med fullständigt frekvensomfång som fyller bilen. Ljudet är klart även vid höga volymer tack vare effekt med höga prestanda.

6 artiklar

per sida